Vacatuires_rotterdam_andere_opties

Als Interim aan het werk:


Nu we het toch over intern en externe banen hebben, kunnen we het meteen gaan hebben over de term interim, en dan interim manager. Want wat is nu een interim manager precies? Een interim-manager is een manager voor een bepaalde periode. Het zijn personen die de leiding van een afdeling of organisatie op zich nemen, voor een van te voren afgesproken periode. Meestal betreft het hier personen van buiten de eigen organisatie, ook wel externe personen genoemd. Interim personeel is dus personeel voor een bepaalde periode.

Het grote voordeel is dat je als “freelancer” aan het werk kan. Een goede rede om dit te doen is om de tijd te overbruggen totdat je een vaste aanstelling ergens krijgt, maar soms loopt het zo dat mensen interim blijven! Want waarom zou je niet altijd van baan willen veranderen? Nieuwe ronde, nieuwe kansen, en zo zie je nog eens iets van de wereld.

Zoek direct naar Vacatures in Rotterdam en omstreken (Zuid-Holland)

Eigen zaak


De betere scholingssite hebben ook een cursus om een eigen zaak te beginnen. Tegenwoordig is het ook nog zo dat iedereen een eigen zaak kan beginnen zonder opleiding. Maar wil je dat wel? Wil je wel dat als je begint je voor enorm veel “kennis struikelblokken” komt te staan? Het is daarom ook veel verstandiger om een cursus eigen zaak te volgen. Je wint er enorm veel kennis, en heel belangrijk, zelfverzekerheid mee!

Vind alles over thuiswerk

Of kies hier in dit balkje de studie eigen zaak:


Advertentie:

Bent u ouder dan 18 jaar en heeft u diverse verzekeringen en/of andere financiële producten lopen? Vul dan onderstaande vragen in en ontdek direct of u in aanmerking komt voor een GRATIS checkup t.w.v. 750 euro + een GRATIS Apple iPod Shuffle 2 GB

Checkup